Kopr bio 15g

55,00 Kč
S DPH

Kopr – víc než „nať do okurků“ Proti koprovým okurkům nebo letnímu okurkovému jogurtu s koprem se nedá nic namítat, přesto toto koření omezit pouze na přípravu tohoto, by bylo plýtvání.

Počet

Kdo má rád norskou kuchyni, může připravit lososa, mušle nebo krevety s koprovou omáčkou a potěšit se typickou skandinávskou chutí. Čisté, vonící, citronové aroma kopru se výborně hodí ke kořenové zelenině, fazolám, bramborám a červené řepě. Také ruský boršč (polévka z červené řepy) nutně potřebuje kopr, aby chutnal autenticky. Velmi chutný je rovněž indický čočkový špenát, jehož charakter určuje nať a semínka kopru. V Rakousku zná téměř každý tradiční koprové fazole s hovězím masem. Tip: díky jeho citlivému aroma, se doporučujepřidat nať teprve ke konci vaření.

Skladovat v suchu a chladu.

Hmotnost: 15g

Sonnentor
00326.2
19 ks